Thuisverpleging De Klaver, een bekend gezicht en steeds een glimach

Wie dagelijkse verzorging nodig heeft, moet zich op zijn gemak kunnen voelen bij zijn verzorger. Een vertrouwd gezicht, een betrouwbare hulp en dat in uw thuisomgeving, daar zorgt Thuisverpleging De Klaver voor. Ons flexibel inzetbaar team bestaande uit twee ervaren verpleegkundigen helpt u met uw dagelijkse medische en hygiënische behoeftes. Dit doen wij, Els en Britt, zeven dagen op zeven en 24 uur op 24!

Onze specialisaties:

  • Wonderverzorging
  • Diabeteseducator
  • Stomazorg
  • Palliatieve zorg

U kan ons steeds contacteren voor een afspraak. We plannen deze steeds zo snel mogelijk in. Bovendien nemen wij uitgebreid onze tijd en passen wij ons aan aan de noden of aan het schema van de patiënt. De patiënt staat altijd centraal bij ons!

De beste verzorging zonder zorgen
Als zelfstandige thuisverpleegkundigen werken wij samen met alle Belgische ziekenfondsen. Alle administratieve zaken, zoals betalingen, regelen wij rechtstreeks met hen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de rekening.
Wij zijn actief in en rond regio rond Mortsel, Kontich, Edegem, Boechout en Duffel. Contacteer ons vandaag nog en wij plannen uw afspraak zo snel mogelijk in!


Contact

0496/84.93.84
info@thuisverplegingdeklaver.be
Thuisverpleging De Klaver