Praktijkverpleegkundige Erika Eeckhout start in de praktijk!

de praktijk
24/8/2023
Vanaf einde augustus 2023 komt praktijkverpleegkundige Erika Eeckhout ons team versterken!

We zijn verheugd te kunnen meedelen dat we vanaf augustus 2023 een praktijkverpleegkundige beschikbaar hebben in de praktijk.

Onze praktijkverpleegkundige volgt heden een postgraduaat als "verpleegkundige in de huisartsenpraktijk" aan de Universiteit Antwerpen. 

Ze zal ons team versterken door verscheidene taken gericht op chronische, complexe en preventieve zorgen op zich te nemen alsook enkele medisch- en verpleegtechnische interventies zelfstandig kunnen uitvoeren (wondzorg, bloedafname, vaccinatie, preoperatieve onderzoeken, oorproppen verwijderen, wratjes bevriezen,...).

Haar ondersteuning zal een verlichting geven van het takenpakket waarmee huisartsen dezer dagen belast worden, waardoor we hopen beter bereikbaar te zijn en onze patiëntenwachtlijst sneller te kunnen wegwerken. De praktijkverpleegkundige zal steeds onder de supervisie van het artsenkorps werken.

Kortom, we zijn ervan overtuigd dat we onze patiënten met de ondersteuning van een praktijkverpleegkundige betere en volwaardigere zorgen kunnen bieden.

Op deze pagina stelt verpleegkundige Erika Eeckhout zichzelf voor.

alles